Hamarosan a PayPal is támogatja majd a Bitcoint

Nem rég jelentette be a PayPal, hogy pár héten belül a PayPal felhasználók is tudnak majd kriptovalutát vásárolni, mint pl.: Bitcoin, ... Kattints és olvass tovább!


Egészen ijesztő dolog terjed a DIGI nevében!

Erre figyeljen és vésse eszébe ha nem akarja, hogy lecsupaszítsák a bank kártyáját!Támadók újfent megint a DIGI ... Kattints és olvass tovább!


Ne dőljön be, újabb csalás kering a neten, most E.O.N nevében.

Továbbra sem nyugszanak a csalók és most az EON nevében próbálják a gyanútlan felhasználókat rábírni, hogy egy ... Kattints és olvass tovább!


Újabb csalók próbálnak hasznot húzni a korona vírusból

Egyre több oldal hírdeti magát, hogy gyorstesztet küldenek természetesen pénzért. Ne dőljön be, valószínűleg ... Kattints és olvass tovább!


Domain (DNS) Kisokos

A DNS a Domain Name Server -t jelenti, ezek a szerverek szolgálják ki a domain nevet. (pelda.hu)Nem feltétlenül azonos a regisztrátorral..HU ... Kattints és olvass tovább!


Te is segíthetsz a Korona vírus legyőzésében, ha erős a számítógéped!

Létezik egy projekt aminek a segítségével akár te is hozzátudsz járulni, hogy a koronavírus (COVID-19) elleni védőoltás ... Kattints és olvass tovább!


Home Office biztonsági kockázatai és védekezések ellene

Mennyire egyszerűnek tűnik otthonról dolgozni, de vajon mi kell ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson?Milyen technológiák állnak rendelkezésre, hogy ... Kattints és olvass tovább!

Minden jog fenntartva crit.hu 2019 - 2024
Powered by: MVCP / ASPF / PHP 7.2 / NGINX / FreeBSD